BESTELLEN

Hoe plaats ik een bestelling?

Je hoeft alleen maar het product dat je wilt kopen in je winkelwagentje plaatsen. Vervolgens ga je naar de checkout pagina, vult je persoonlijke gegevens in en voert je de betalingsgegevens in.

Hoe voer ik een kortingscode in?

Bij de checkout pagina kan je de kortingscode aan de rechterkant invoeren. De korting wordt onmiddellijk weergegeven in de totale bedrag. Hou er rekening mee dat we slechts één korting per bestelling kunnen accepteren.Houd er rekening mee dat wij slechts één korting per bestelling accepteren.

Hoe weet ik of mijn bestelling succesvol is verlopen?

We sturen een orderbevestiging naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling wanneer ons magazijn je betaling heeft verwerkt.

Is het mogelijk om mijn bestelling te wijzigen of te annuleren?

Als je bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan z.s.m. contact met ons op via contact@challas.nl .Als de bestelling al verwerkt is, is het voor ons helaas niet meer mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Helaas zijn we vaak niet in staat om deze wijzigingen aan te brengen, omdat de bestelling is verpakt en in afwachting is van verzending binnen 24 uur na plaatsing. Controleer daarom de gegevens goed!

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Via een beveiligde portaal kun je betalen via PayPal, IDEAL en accepteren wij ook creditcards (Visa, Mastercard en American Express) en debetkaarten.