RETOURNEREN EN RUILEN

Aanvaarden wij retourzendingen?

Ja, wij bieden een 14-daags retourbeleid. Je ontvangt een restitutie zodra het product in onze magazijn terug is aangekomen. Daarna zullen wij het beoordelen (in originele verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen) of alles in order is. Hou in gedachten alle bestellingen dat geplaatst worden tijdens de verkoop of korting zijn definitief en zijn dus niet meer mogelijk om te worden geretourneerd. Voor retour instructies u contact opnemen met onze klantenservice op contact@challas.nl

Een forfaitair bedrag van 10 EUR zal worden afgetrokken van uw restitutie ter dekking van de kosten van de behandeling en herbevoorrading. Verzendkosten die tijdens de levering van uw pakket worden gemaakt, worden niet opgenomen in uw restitutie. In het onwaarschijnlijke geval dat een item wordt teruggestuurd naar ons in een ongeschikte toestand, kunnen we het terug te sturen naar je.

Kan ik ook mijn producten ruilen?

Ja, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Net als bij retourneren, moet het item dat je wilt uitwisselen in goede conditie zijn met alle originele verpakking en componenten. Je kan het ruilen voor een product van gelijk of mindere waarde. Wij zullen het verschil voor goedkopere waarde terugbetalen en je voor het verschil voor een hoger geprijsd product factureren. Let op de verzendkosten zullen wederom worden toegepast op bij het ruilen van zonnebrillen.

 

Ik kreeg het verkeerde product. Wat moet ik doen?

Wij vragen alle klanten om de originele bestellingen te controleren en de product te vergelijken via onze website wanneer je deze ontvangt. Als je denkt dat het de verkeerde zonnebril is dat je hebt ontvangen of als je bestelling beschadigd is, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op zodat wij met jou het probleem kunnen oplossen.

 

Hoe weet ik dat CHALLAS mijn pakket heeft ontvangen?

Wij sturen je een e-mail bevestiging dat het bij ons is ontvangen. Het bedrag zal binnen 1 a 2 weken worden teruggestort na de e-mail die je ontvangt. Als binnen twee weken na de datum waarop je retourzending hebt verzonden, geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via   contact@challas.nl   met je ordernummer en trackingnummer, zodat we je kunnen helpen.

 

Hoe lang duurt de retourneren proces?

Wij sturen je een e-mail bevestiging dat het bij ons is ontvangen. Het bedrag zal binnen 1 a 2 weken worden teruggestort na de e-mail die je ontvangt. Als binnen twee weken na de datum waarop je retourzending hebt verzonden, geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via  contact@challas.nl  met je ordernummer en trackingnummer, zodat we je kunnen helpen.